lördag 17 oktober 2009

Ordinareie viltspårsprov och bad.

Charlie har gjort sitt första ordinarie viltspårsprova. Resultatet blev en 3:a. En av kommenterarena från domaren löd: Jag tror säkert han har 100% koll på var spåret går man han springer runt och kollar lite andra saker oxå! Hehe vad sak man säga ... Man måste ju ha koll på allt, inte bara spåret. =)

När Challe kom hem var han lerig så efter han hjälp Husse klippa gräser blev det stor bad. Så där kul tycker Challe men följer lydigt med in i duschen. Efteråt är det dock skoj får då får man alltid något gott att tugga på.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Tror vårt spår gick ungefär som ert. Isac hade också fullt upp med att undersöka ALLT i skogen, och inte bara sitt spår :-) Efter skottet hade han dock full fokus på spårningen så man kanske ska smälla av ett skott vid spårstart nästa gång :-) Fick en tvåa, vilket vi var både glada och lite förvånade över.

    Vårt spår var vid Vinstorp och eftersom vi skulle vidare till Sölversborg och var mer än halvvägs där brydde vi oss inte om att åka tillbaks till Eslöv. Träffade ni de andra? Hade det gått bra?

    Hade ju samma domare som vid anlagsprovet och hon hade massa bra tips. Funderar på att kanske gå en kurs för henne till våren...

    Ha det gott! /Malin, Thomas & Isac

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Kent sa att ni fick en 2:a, så skoj! Garttis!
    Vi träffade Carolina och Kent. Dottla med husse och matte hade samma domare som vi så vi gick strax efter varandra. Tvyärr var det inte riktigt Dottlas dag och hon fick en 0:a.
    Fick oxå en del träningstips och var varit upp vid Kristianstad nu några dagar och tränat. Jag har nog varit för "rädd" för att ge kommandot sök under provet för att jag har trott att jag då hjälpe honom för mkt. Men säger jag sök så fort han svävar iväg så återgår han till spåret så då finns det väl hopp! =) Vad för kurs? Vad hette hon, var finns den? Jag letar nya kurser...verkar som att Kent inte kommer hålla en ny fortsättningskurs förän i augusti nästa år.

    Ha det bra! Challe och Matte

    SvaraRadera